Cum se restaureaza fisiere din backup

In cazul in care site-ul nu mai functioneaza corect, sau doriti sa il restaurati la o stare anterioara, puteti folosi plugin-ul R1Soft din cPanel.

1. Pentru a restaura fisiere din back-up, trebuie sa va logati in cPanel si sa selectati pluginul R1Soft Restore Backups din sectiunea Files.

r1-1 

2. Se va incarca o lista cu punctele de restaurare disponibile. Selectati punctul de restaurare cel mai apropiat de data dorita si faceti click pe icoana care arata ca un folder cu o lupa pentru a restaura fisierele.

r1-222

3. Navigati prin directorul home facand dublu click pe icoana de langa numele folderului. Puteti naviga inapoi folosind butonul Up.

r1-3

4. Selectati casuta de langa fisierele si directoarele pe care doriti sa le restaurati si apasati butonul Restore Selected pentru a incepe procesul de restaurare.

r1-4

5. Vi se va cere sa confirmati ca doriti sa suprascrieti fisierele existente cu copiile acestora din backup.

r1-5

6. Va aparea o fereastra de unde puteti monitoriza procesul de restaurare. Daca apar erori in timpul procesului de restaurare, acestea vor aparea in tabul Alerts. De asemenea, puteti afla detalii despre fisierele care au fost restaurate in tabul Files Restored.
Atentie! In cazul in care inchideti fereastra, procesul de restaurare va continua, dar nu va veti mai putea intoarce la acest ecran pentru a putea vedea cand este complet procesul de restaurare.

r1-6

7. Cand restaurarea este completa, va fi afisat mesajul Success: File restore completed successfully.

r1-7

Comentarii

comments