Ro Domenii iti da gazduire gratis!

Daca vrei sa castigi gazduire gratis inscrie-te la concursul organizat de noi.

Concursul dureaza 2 saptamani si premiile sunt:

  • Locul 1: Pachet gazduire shared personalizat conform nevoilor siteului pe care il aveti
  • Locul 2: Pachet gazduire shared Business. 3 GB spatiu / 100 GB
  • Locul 3: Pachet gazduire shared Advanced. 1.5 GB spatiu / 50 GB trafic.

Concursul se lanseaza saptamana viitoare (19 Aprilie) si tine 2 satpamani. Tema concursului o veti afla odata cu lansarea lui dar acum suntem bucurosi sa va spunem cum puteti sustine concursul si castiga premii suplimentare.

In cele 2 saptamani de concurs acesta va fi popularizat pe Twitter. Daca ai un cont de twitter poti sa obtii pachete de gazduire de la Ro Domenii la preturi reduse pentru fiecare re-tweeturite tale. Pentru fiecare RT iti oferim 5% reducere la un pachet la alegere pentru prima perioada de plata. Reducerile se cumuleaza.

Ce inseamna ca reducerile se cumuleaza?

Pentru fiecare RT al unui mesaj ce contine #ConcursRoDodomeniiĀ  primesti 5% reducere. Astfel pentru 1 RT primesti 5%. Pentru 2 RT-uri primesti 10% si tot asa. Poti acumula pana la 30% reducere.

Cum beneficiezi de reducere?

Intrii pe siteul nostru. Alegi pachetul care iti convine si il comanzi. Apoi ne trimiti un mesaj privat pe Twitter de pe contul tau pentru a putea verifica reducerea de care beneficiezi si noi iti scadem suma din factura. Platesti factura si te bucuri de noul tau pachet de gazduire.

Mai primesc si altceva?

Da! Iti oferim si prima luna gratuit. Asta inseamna ca ai 1 luna gratis + reducere in functie de numarul de RT pentru prima perioada de plata.Prima perioada de plata inseamna perioada de plata pentru care platiti prima data. Daca platesti pentru 1 an ai reducere pentru primul an de plata. Daca alegi sa platesti lunar ai reducere pentru prima luna.

Ro Domenii iti ureaza succes!

Update: Detalii despre concurs gasiti aici

Comentarii

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.