Schimbare pachete Gazduire

De curand HostingSpace.ro a schimbat grila de pachete de gazduire pe care le ofera clientilor sai. Astfel, pachetele au fost regandite pentru a raspunde mai bine nevoilor actuale de spatiu si viteza ale siteurilor. Pachetele de gazduire pot fi regasite la adresa https://www.hostingspace.ro/gazduire-web.html unde va puteti si alege pachetul potrivit.

Fata de pachetele vechi de gazduire noua oferta aduce in plus spatiu suplimentar si stocare pe mediu SSD ce face accesul la siteul dvs mult mai rapid. HostingSpace isi incurajeaza toti clientii sa treaca la noile pachete de gazduire web pentru a obtine o experienta superioara de hosting. Puteti face aceasta modificare la orice reinoire de pachet printr-un simplu ticket / email catre noi in care sa ne precizati care este noul pachet pe care doriti sa-l detineti. De asemenea puteti face aceasta modificare cu orice prelungire de contract (de minim 1 an), chiar daca nu a sosit perioada de reinnoire a pachetului dvs.

O diferenta fata de pachetele vechi de gazduire reprezinta numarul de procese simultan care poate fi rulat.  In prezent toate pachetele de gazduire web au 20 de procese simultante, un numar suficient pentru majoritatea siteurilor gazduite. Pachetele vechi ofereau 30 astfel de procese. Totusi, pentru cazul in care aveti nevoie de mai multe resurse HostingSpace a adaugat in oferta si pachete de gazduire premium. Acestea se adreseaza in special siteurilor care au nevoie de resurse suplimentare (Procesor – CPU-  si Memorie – RAM) oferind un numar de procese simultane dublu fata de pachetele obisnuite, o limita de emailuri / ora mai mare si alte avantaje. Aceste pachete pot fi vazute si comparate la adresa: https://www.hostingspace.ro/gazduire-premium.html

Schimbarea pachetului de gazduire web se face prin mutarea pe un alt server. Acest lucru implica un downtime de cateva ore si schimbarea nameserverelor TUTUROR domeniilor gazduite in contul dvs.

Pentru orice intrebari va rugam sa ne contactati printr-un ticket aici .
Alte metode de contact eficient gasiti aici

Comentarii

comments