Tech Assist gratuit pentru toate conturile premium.

Hostingspace.ro include pentru toate serviciile de gazduire premium serviciul de Tech Assist. Acest serviciu este unul de tip premium care  presupune asistenta la distanta prin care Hostingspace.ro va ajuta sa configurati ceea ce aveti nevoie pe computerele dvs legat de contul de gazduire. Serviciul este destinat sa completeze suportul technic oferit deja in oricare dintre pachetele pe care le oferim.

Pachetele premium contin 2 sesiuni de tech assist incluse anual. In cazul in care aveti nevoie de mai multe sesiuni ele pot fi contractate direct pe siteul Hostingspace (click aici pentru a cumpara mai multe sesiuni de tech assist). Dupa ce achizitionati un serviciu de tech assist veti fi contactat de catre tehnicienii hostingspace.ro pentru a stabili data interventiei.

In cazul in care aveti un pachet de gazduire shared aceste sesiuni nu sunt incluse dar ele pot fi contractate separat in functie de nevoile dvs. Va rugam sa contactati hostingspace.ro sau sa verificati disponibilitatea acestui serviciu direct pe pagina de gazduire la adresa: https://www.hostingspace.ro/gazduire-web.html

In cadrul unei sesiuni de tech assist tehnicianul hostingspace.ro se va conecta la sistemul dvs prin intermediul unui soft de screen shareing (de exemplu – dar nu neaparat-  TeamViewer) si comunicarea cu el va avea loc prin intermediul unui chat pus la dispozitie de catre hostingspace.ro

Problemele care pot fi rezolvate in cadrul unei sesiuni de tech assist sunt:

  • setarea conturilor de email pe computerul clientului
  • logarea in cPanel sau Webmail
  • exemplificarea modului in care se creaza o adresa de email
  • exemplificarea modului in care se schimba parola pentru o adresa de email

In cazul in care aveti alte probleme puteti sa ne contactati pentru a verifica daca ele pot fi rezolvate doar prin intermediului sistemului de tech assist sau este suficient suportul tehnic obisnuit.

Comentarii

comments