Diferente intre “Gazduirea web” si “Gazduirea Premium”

Multi clienti ne intreaba care e diferenta intre “Gazduirea web” si “Gazduirea premium“. Acest articol speram sa lamureasca diferentele si scopurile fiecarui tip de pachet de gazduire.

Pachetele de gazduire web sunt gandite sa indeplineasca cerintele majoritatii clientilor Hostingspace. Am lansat pachetele aducand pe piata un raport optim intre resurse oferite, calitate si pret. Toate pachetele sunt gazduite pe servere rapide, dotate cu SSD-uri si sunt gandite pentru diferite etape ale unui site web. Toate pachetele noastre au la baza pachetul de 2GB si fiecare pachet in parteĀ  aduce resurse suplimentare fata de anteriorul.

  • Pentru o prezenta minima pe internet (o pagina de prezentare, formular de contact, etc) precum si folosirea adreselor de email personalizate recomandam pachetul de inceput (de 2GB).
  • Pentru un site la inceput (baza de date, blog, prezentare de produse sau servicii multiple) care urmareste o dezvoltare in urmatorul an de zile recomandam pachetul de 5GB.
  • Pentru firme care deja au vechime, nevoie de spatiu suplimentar si adrese suplimentare de web (siteuri suplimentare) gazduite pe acelasi pachet de gazduire recomandam pachetul de 10GB.
  • Pentru siteurile mari, cu multiple adrese de web si multe adrese de email care au nevoie de spatiu pentru extindere avem pachetul de 25GB.
  • La cerere putem oferi si pachete mai mari care respecta caracteristicile celorlalte pachete de gazduire web.

Diferentele intre pachetele de gazduire web sunt numarul de domenii gazduite pe acelasi pachet, traficul lunar inclus si bineinteles spatiul total care este alocat intr-un pachet.

Pachetele de gazduire premium au aparut in urma cerintelor clientilor si vin sa acopere un gol intre pachetele de gazduire web si serverele dedicate / VPS. Am observat tot mai des nevoia unor clienti de a folosi servicii de gazduire care sa fie foarte rapide, care sa aiba mai multa putere de procesare decat clasicele pachete de gazduire, sa fie complet managed (ceea ce inseamna ca noi ne ocupam de servere complet si clientul nu trebuie sa fac nimic in acest sens) si totusi sa fie la un pret mai mic decat serverele dedicate sau virtuale.

Astfel, alegand un pachet de gazduire premium beneficiati , pe langa ce beneficiati la pachetele de gazduire web, de urmatoarele avantaje:

  • Domeniu .ro sau .com gratuit la plata anuala a pachetului de gazduire Premium
  • Un numar de 2000 emailuri care pot fi trimite de pe fiecare domeniu / ora (fata de 400 la pachetele de gazduire web).
  • Trafic lunar necontorizat pentru oricare dintre pachetele premium
  • Memorie RAM dubla fata de pachetele de gazduire web (Ceea ce face ca siteurile dvs sa se incarce mai repede si sa puteti incarca mai multe pagini in acelasi timp)
  • Suport premium

Comentarii

comments